Ravals Band
Foto: Línia cultura RamblesRavals Band
  • Què fer

Concerts a l'Àgora Musical

Concerts, música en directe i espectacles. Tot això us espera a Línia cultura Rambles!

Publicitat

Time Out diu

Amants de la música, prepareu-vos per uns dies de concerts!
El tret de sortida es donarà el 12 d'abril a les 18 h amb el cor Cantaires Mon Raval, que oferirà una cantada molt especial a Plaça Reial. 
Si us agrada tocar el piano apunteu-vos la data del 13 d'abril, perquè d’11 a 19 h la fundació Maria Canals en motiu de la tertúlia sobre Chopin us convidarà a tocar un piano enmig de la Rambla, 40. Assageu les vostres peces preferides i atreviu-vos a tocar aquest instrument al passeig més emblemàtic de Barcelona! 
I si el que busqueu és un concert de música tradicional i ball, el 18 d'abril a les 18.30 h 'Roda la Roda i Dansa' portarà la festa a Plaça Reial.
El 21 d'abril a les 18.30 h el ‘Liceu Jazz Grup’ serà el primer en fer-se sentir a Plaça Reial en el marc del nou cicle de 'Grups emergents del Territori'. El grup, que neix amb la voluntat de reunir els millors alumnes del Conservatori Superior Liceu i donar-los l’oportunitat de poder mostrar el seu talent davant del públic, compta amb l’acompanyament del saxofonista Bill McHenry i parteix de l’estructura bàsica de les formacions de jazz. No us el perdeu!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà