Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Estiu

Coses per fer a Barcelona a l'estiu de 2016

L'estiu és molt llarg, i a més d'anar-nos de vacances, també podem gaudir de tot el que ens ofereix la ciutat

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

De juny a setembre tenim desenes de dies per descansar, per visitar altres ciutats, però també per aprofitar al màxim tot el que Barcelona ens ofereix a l'estiu en matèria d'oci i cultura. Festivals de música i teatre, mercats, cinema a l'aire lliure, concerts de grans estrelles internacionals, festes populars, exposicions d'art ... Estiu, no te'n vagis mai!

Petits Cinèfils 2016: cicle de cinema familiar del CaixaForum
  • Cine

Per gaudir d'una bona programació de cinema infantil, però també pensat per a tota la família, heu d'anar al CaixaForum, on els dissabtes, i durant dos mesos, podreu veure títols com 'La canción del mar', 'PhantomBoy', 'El sostre del món' o 'Laban, el petit fantasma'. Un cicle per descobrir pel·lícules plenes d'aventures i emocions.

Més idees per gaudir de l'estiu

Platges genials a menys de mitja hora de Barcelona!
  • Viatge

És cert que, a l'hora de parlar de platges, com menys a prop de Barcelona millor. Tot i així, no cal marxar molt lluny per a poder fer un bany amb mínimes condicions. Si no teniu temps –o ganes– d' allunyar-vos de la ciutat, dirigiu-vos a alguna d'aquestes platges, a menys de mitja hora de Barcelona, on podreu refrescar-vos en un tres i no res!

  • Bars i pubs

Als barcelonins ens encanten les terrasses. En tenim de tota mena i per tot arreu, però aquí només trobareu les més boniques de la ciutat. A algunes hi podreu fer una birra per pocs calés, i en unes altres haureu de preparar la visa per a un clatellot; n’hi ha que són referents gastronòmics de la ciutat, mentre que a d’altres no podreu passar de les patates de bossa. Per anar en parella o en grup, amb vegetació o amb història... Totes tenen en comú que són espais preciosos que us faran feliços des del moment que seieu a les seves cadires.

Publicitat
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat