Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

CosmoNits de CosmoCaixa

  • Què fer
CosmoCaixa
Foto: CosmoCaixaCosmoCaixa
Publicitat

Time Out diu

Cinema, concerts i experiències musicals que s'acosten a la ciència i la tecnologia!

Les CosmoNits de CosmoCaixa arriben del 7 de juliol al 25 d’agost amb programació de cinema -com sempre-, però, per altra banda, ens oferiran per primera vegada concerts i experiències musicals amb artistes que s’acosten a la ciència i la tecnologia. A més, aquest any s’ha preparat una programació única de música en espais emblemàtics del centre com ara el Planetari, la Sala Univers, l’Auditori o la Plaça de la Ciència. Les propostes destaquen per la innovació, el vincle entre art i tecnologia, i per fer reflexionar el públic sobre temes científics.

La proposta de concerts a l’aire lliure comptarà amb noms de l’escena actual com Oso Leone (14 de juliol), El Petit de Cal Eril (18 d'agost) o ‘Koraal’, el projecte paral·lel del DJ John Talabot (28 de juliol), que oferirà el seu directe ‘Magma’ en tres actuacions irrepetibles al Planetari.

La programació cinematogràfica estarà dedicada a cinc clàssics de la ciència-ficció que exploren la relació amb el sol, el descobriment de l’espai o les possibilitats de vida fora del planeta Terra, en consonància amb l’exposició El Sol. Vivint amb la nostra estrella’, realitzada per CosmoCaixa en col·laboració amb l’Science Museum of London. Els visitants podran gaudir, a més, d’una visita guiada a aquesta mostra a les 20 h totes les nits de CosmoNits. Pel·lícules com ‘Gravity’ (2013), o ‘Retorn al Futur’ (1985) formaran part de la proposta de la qual podran gaudir els amants del cinema.

Preu de les entrades de 6 a 9 €. Consulteu la programació i el preu de les entrades per cada esdeveniment a la web.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà