Creativa Barcelona 2019

Què fer
Barcelona Creativa 2019
1/3
2/3
cof
Barcelona Creativa 2019
3/3

Time Out diu

La catorzena edició de la fira de manualitats més consolidada i prestigiosa del país torna del 7 al 10 de novembre a La Farga de l’Hospitalet.

Més de 200 activitats i propostes, el repte de superar els 24.000 assistents de la passada edició i la mirada posada en l’àmbit internacional: aquest és l’esperit de Creativa Barcelona, que arriba a la seva catorzena edició més enfortida que mai i amb la voluntat de connectar professionals i amants de la creació, la personalització i la decoració.

El pes internacional el posaran a parts iguals expositors i experts: enguany l’esdeveniment comptarà amb expositors de Portugal, França, Itàlia o Brasil i també amb la presència d’artistes DIY ('Do It Yourself') d’abast global que oferiran masterclasses per als visitants. La proposta didàctica es completarà amb més de dos centenars de tallers i demostracions de manualitats i labors: 'patchwork', 'scrapbooking', ganxet, macramé, acuarela, 'decoupage'... Aquesta edició de Creativa abraçarà tot l'univers DIY, tant les tècniques més tradicionals com les més modernes. 

D’altra banda, a més d’oferir tallers orientats a la moda i la personalització, com la creació de tote bags, l’estampació o altres tècniques complexes d’artesania, la fira posarà el focus en la seva proximitat amb uns dels dies més marcats de l’any pels amants del DIY: les festes de Nadal. Sota el lema ‘Viatge al Pol Nord’, Creativa Barcelona celebrarà tot un seguit d’activitats vinculades a la decoració nadalenca i a la personalització de regals i detalls, que segur que més d’un aprofitarà aquestes festes.

La fira, és clar, té lloc per a tothom: des d’aficionats i amants de les manualitats fins als més experts. I és també per això que per primer cop se celebrarà el Primer Certamen de Bloggers Creativa, que premiarà joves promeses que comencen a despuntar en l’àmbit dels blogs i les xarxes socials.

Els horaris seran de dijous a dissabte de les 10 a les 20 h. i el diumenge de les 10 a les 18 h.. Creativa ha llançat una oferta a preu reduït per les entrades anticipades de 8€ per dia. A taquilla tenen un cost de 10€. Si tens pensat anar-hi en grup, una bona opció és el Pack Amic (3 entrades per 16€). El dijous és el 'Dia del Visitant' i l'entrada surt a 7€. Tots els dies, la tarifa de tarda, a partir de les 15 h., surt per només 5€. Sigui quina sigui la teva opció, al Saló Creativa tindràs tota la imaginació a les teves mans. 

Per Contingut patrocinat

Detalls

Els usuaris diuen

0 comments
També t'agradarà
    Últimes notícies