1. Creativa Barcelona
    Gabriel Cazado HodaraCreativa Barcelona
  2. Creativa Barcelona 2022
    Foto: Gabriel Cazado / Creativa Barcelona
  • Què fer, Classes i tallers

Creativa Barcelona 2022

La Farga de l'Hospitalet es converteix de nou en l'epicentre del Creativa Barcelona en la seva quinzena edició, del 10 al 13 de novembre

Jon Ibarz
Publicitat

Time Out diu

El saló de treballs manuals i artesanies líder a Espanya, Creativa Barcelona torna a La Farga de l'Hospitalet després de celebrar-se per últim cop el 2019. En aquesta quinzena edició, el certamen acull a més de 18.000 visitants, 5.000 productes, 150 tallers i 120 expositors amb el Japó com a país convidat. L'ambientació i una gran part dels tallers comptaran amb el segell nipó durant els quatre dies d'activitats.

L'afegit més important de l'edició d'enguany és la participació d'una vintena de professionals i 'influencers' del sector dels treballs manuals. Els dos grans noms que més expectació han generat són els de Jordi Cruz Pérez ('Art Attack') i Abi Power ('Nastideplastis'), a qui podreu trobar fent de jurat al concurs de 'La caja misteriosa' (gratis amb entrada) el 12 de novembre a les 11 h i més tard a les seves respectives signatures de llibres.

L'entrada d'un únic dia al saló té un preu d'entre 4 (diumenge) i 8 € amb l'opció de comprar l'abonament de quatre dies per 22 €. També existeixen tarifes amb un preu reduït per grups (8 o més persones entre 3 i 6 €), carnet jove (3 a 6 €) o menors d'entre 8 i 12 anys (3 a 4 €). Amb aquestes entrades, es té accés als més de 150 tallers i activitats de papiroflèxia, patronatge, enquadernació, aquarel·la, costura, ceràmica, dibuix, escultura, fotografia i molts més.

El sector dels treballs manuals i artesanies compta amb més de 5 milions d'aficionats a Espanya i fa anys que aquest nombre no para de créixer. Un dels reptes per l'edició d'enguany és fer de l'àmbit un de més inclusiu; es calcula que el 90% de seguidores són dones d'entre 35 i 65 anys. Creativa Barcelona té com a objectiu demostrar que el 'do it yourself' és per tothom i que qualsevol persona que vulgui, s'hi enganxarà!

Detalls

Adreça
Preu
4-8 €
Horaris
10 h a 20 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà