Després de l’èxit de la Nit Japonesa 2015 i de la Nit Peruana 2015, tornem amb un nou esdeveniment gastronòmic que reunirà per primer cop a Barcelona el millor d’aquestes cuines. Cinc dels millors restaurants de cuina japonesa, peruana i nikkei de Barcelona, els restaurants Pakta, Tanta, Ceviche 103, Shibui i la Taverna Hisako, cuinaran junts a la Fundació Antoni Tàpies perquè puguis tastar els seus plats estrella en una nit irrepetible. Se’t farà la boca aigua!
Delecta el teu paladar amb aquest còctel a peu dret preparat exclusivament per als lectors de Time Out, maridat amb vins de la DO Penedès i amb Pisco 1615, S. Pellegrino i Acqua Panna. I amb l’actuació d’AfroPeruvian BCN! Compra ja l’entrada pel dilluns 14 de març a timeout.cat.

Els plats
Aquestes són les delícies que hi podreu degustar:
El Ceviche 103, restaurant peruà premi Time Out 2014, cuinarà tiradito de verat fumat amb salsa d’ají groc i base de cancha i coca.
La Taverna Hisako, izakaya japonesa que presenta l'estrena el seu nou local Hisako Umi a Castelldefels al maig, ens delectarà amb un tàrtar de salmó i gamba vermella amb una coca de gamba vermella, brots tendres i caviar d’oli d’oliva.
El Pakta, restaurant nikkei d'Albert Adrià amb estrella Michelin, ens sorpprendrà amb un maki de causa de salmó: amb alvocat i filet de salmó lleugerament rostit amb maionesa acebichada de yuzu.
El Shibui, restaurant de cuina japonesa d'alt nivell, ens presentarà un uramaki rainbow de llagostí tempuritzat amb làmines de peix blanc, salmó i tonyina, acabat amb fritada de patata asiàtica, freses de salmó marinades amb soia i brots tendres shiso i daikon.
El Tanta, creat pel pare de la nova cuina peruana i estrella mundial de la gastronomia, Gastón Acurio, i recomanat per la guia Michelin, ens oferirà un cebiche de corb de reig amb llet de tigre i tres ajíes: ají de rocoto, ají groc i ají limo.
Per últim, la pastisseria tradicional japonesa Takashi Ochiai tancarà el menú amb mini mochis d’ichigo, matcha i kinako.
Una vetllada increïble
I com que sabem que a més de la bona teca t’agrada la bona música, podràs gaudir en directe de l’actuació d’AfroPeruvian BCN, que toquen amb instruments propis de la cultura afroperuana.
Concurs DO Penedès
El passat 20 d’octubre es va organitzar un concurs amb la DO Penedès consistent en maridar 22 vins Penedès amb 22 plats d’arreu del món.
El premi pel guanyador era un fabulós viatge d’una setmana per Porto, París i la Toscana. Un viatge de luxe, valorat en 11.000€ per a dues persones, allotjant-se en els millors hotels, amb activitats exclusives, visites a cellers emblemàtics i tots els transports inclosos. I pel finalista, el seu pes en vi.
Ara, pots celebrar-ho amb nosaltres assistint a la repartició dels premis que es donaran al final de la nit. Podràs brindar amb alguna de les 22 referències que s'aniran oferint durant tota la vetllada: tria entre negre, rosat, blanc o escumós i descobreix la teva!
Time out en viu
Es fa el 14 de març a les 20.30 h a la Fundació Antoni Tàpies. 59 euros.
Col·laboren DO Penedès, Dasler, Pisco 1615, S. Pellegrino, Acqua Panna, AfroPeruvian BCN, Ceviche 103, Taverna Hisako, Pakta, Shibui, Tanta, Takashi Ochiai, Fundació Antoni Tàpies i camarerosbcn.com.