Cursa Sant Antoni 2015

Què fer

Time Out diu

Runners de Barcelona, aneu preparant les sabatilles perquè ja és aquí una de les proves més clàssiques del calendari esportiu de la ciutat. El diumenge 18, a partir de les 9.30 h, se celebra la Cursa Sant Antoni, amb Cerveses Moritz com a un dels patrocinadors principals de l'esdeveniment.

Enguany la cursa celebra la 37a edició i també esta emmarcada dins de la festa major de Sant Antoni. Com és habitual, la competició tindrà un recorregut de 10 quilòmetres i passarà per alguns dels punts més destacats del barri. La cursa sortirà des del carrer de Floridablanca amb Viladomat i seguirà per Sepúlveda, el carril lateral i central de la Gran Via, s’incorporarà al carril bus entre Llançà i Vilamarí i també passarà pel Passeig de Gràcia i les rondes Universitat i Sant Antoni, per acabar davant de la Fàbrica Moritz Barcelona (quilòmetre 5). Seguirà per Floridablanca, Manso, Parlament, Paral·lel i  Urgell i acabarà a Floridablanca amb Calàbria.

Si creieu que teniu a casa a un corredor en potència o, simplement, us agrada fer esport en família, la Cursa Sant Antoni també té proves per a les categories aleví, infantil i cadet (benjamí i pre-benjamí no seran competitives). Els participants portaran un dorsal amb xip incorporat per si hi ha algun petit despistat i el recorregut serà d’una milla. La inscripció per a les curses no competitives és gratuïta i es pot fer el dissbte 17 de 10 a 20 h a la Fira del Corredor al CEIP Ferran Sunyer (Viladomat, 2), o el mateix dia de la cursa als Salesians de Rocafort. Tots els participants rebran una bossa amb obsequis i els tres primers classificats, masculins i femenins de les categories alevins, infantils i cadets, rebran un trofeu.

Publicat

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment http://www.cursasantantoni.cat/
També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers