Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

DAU Festival

  • Què fer, Jocs i aficions
Daus Jocs de rol
Time OutDaus Jocs de rol
Publicitat

Time Out diu

Arriba l'onzena edició d'un dels festivals més importants de jocs de taula d'Europa.

Qui no ha passat una tarda de jocs de taula i s'ha enfadat perquè creia que havia de guanyar? O qui no ha cregut que no tenia rival jugant? Per a tots els amants dels jocs de taula i curiosos per conèixer més, arriba la nova edició del Festival DAU. Durant el cap de setmana del 19 de novembre a l'Espai Fabra i Coats es duran a terme les jornades de joc més grans que us pugueu imaginar: jocs infantils, xerrades, partides nocturnes i molt més. 

El festival començarà a funcionar amb el 'DAU de barris', que des del 7 i fins al 17 de novembre, es presentarà en diversos espais de la ciutat com centre cívics apropant el joc a la vida quotidiana. Durant les dues jornades, tant al matí com a la tarda, estarà obert el 'Gran Dau', un espai on es repartiran en diverses taules amb jocs clàssics i novetats perquè tots els jugadors interessats puguin seure i jugar lliurement. A més, disposaran de l'espai 'Dauets' per als més petits perquè els infants puguin descobrir i aprendre jugant, juntament amb editorials que presenten el seu catàleg. 

D'entre les diverses activitats amb les quals compten, destaquen la 'Dau nit' (dissabte al vespre, tothom qui vulgui podrà portar els seus jocs preferits per jugar en companyia a la tercera planta de la Fabra i Coats) i 'El Dau històric' que es farà els dos dies de festival i que proposa reviure la història de fets passats i simular el futur amb un joc de taula. 

L'entrada al festival és gratuïta i l'accés és lliure, només hi ha algunes activitats que necessiten inscripció prèvia. La resta de programació està disponible a la web de l'Ajuntament de Barcelona.

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.barcelona.cat/daubarcelona/ca/
Adreça
Preu
Gratuït
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà