Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

De Marsé a Mercè

  • Què fer, Centres culturals
Juan Marsé l'any 1990
Foto: Elisa Cabot/Wikipedia Juan Marsé l'any 1990
Publicitat

Time Out diu

Ruta literària

De Marsé a Mercè és un projecte dels equipaments i dels serveis al territori dels barris del Carmel, can Baró, Guinardó i Baix Guinardó. La proposta té la finalitat de vincular la literatura i el paisatge a través d’una ruta literària i artística. Una descoberta particular d’una part del patrimoni físic, cultural i simbòlic dels nostres barris.

El punt de trobada és la Biblioteca El Carmel - Juan Marsé, i finalitza a la Biblioteca Guinardó - Mercè Rodoreda. El recorregut té una durada d'unes dues hores –amb alguns desnivells– i passa pels jardins de Juan Ponce, el pont de Mühlberg, la zona de la bateria antiaèria del Turó de la Rovira, el mirador de Sant Joan del parc del Guinardó i Can Baró.

Els paisatges serveixen de teló de fons per ambientar fragments d''Últimas tardes con Teresa' o 'El carrer de les Camèlies', que introdueixen les migracions del segle XX, la vida als barris, la Guerra Civil Espanyola, el barraquisme, la postguerra, l'exili...

L'activitat és gratuïta, però us heu d'inscriure amb antelació al web de cada equipament: CC Carmel, CC Guinardó així com el de l'Espai Jove Boca Nord, la Biblioteca del Guinardó, la Biblioteca del Carmel i el Casal de barri Can Baró El Pirineu. 

Detalls

Adreça
Preu
Gratis amb inscripció prèvia
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà