Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right De Marsé a Mercè

De Marsé a Mercè

Què fer, Centres culturals Més d'una ubicació dissabte 24 abril 2021 Gratis
Juan Marsé l'any 1990
Foto: Elisa Cabot/Wikipedia Juan Marsé l'any 1990

Time Out diu

Ruta literària

De Marsé a Mercè és un projecte dels equipaments i dels serveis al territori dels barris del Carmel, can Baró, Guinardó i Baix Guinardó. La proposta té la finalitat de vincular la literatura i el paisatge a través d’una ruta literària i artística. Una descoberta particular d’una part del patrimoni físic, cultural i simbòlic dels nostres barris.

El punt de trobada és la Biblioteca El Carmel - Juan Marsé, i finalitza a la Biblioteca Guinardó - Mercè Rodoreda. El recorregut té una durada d'unes dues hores –amb alguns desnivells– i passa pels jardins de Juan Ponce, el pont de Mühlberg, la zona de la bateria antiaèria del Turó de la Rovira, el mirador de Sant Joan del parc del Guinardó i Can Baró.

Els paisatges serveixen de teló de fons per ambientar fragments d''Últimas tardes con Teresa' o 'El carrer de les Camèlies', que introdueixen les migracions del segle XX, la vida als barris, la Guerra Civil Espanyola, el barraquisme, la postguerra, l'exili...

L'activitat és gratuïta, però us heu d'inscriure amb antelació al web de cada equipament: CC Carmel, CC Guinardó així com el de l'Espai Jove Boca Nord, la Biblioteca del Guinardó, la Biblioteca del Carmel i el Casal de barri Can Baró El Pirineu. 

Publicat

Detalls

Lloc de la ubicació Biblioteca El Carmel-Juan Marsé
Web del lloc www.bcn.cat/bibelcarmel
Telèfon de la ubicació 93 407 28 70
Adreça Murtra, 135-145
Barcelona
08032
Transport Carmel (M: L5)
Preu Gratis amb inscripció prèvia

Dates i hores

També t'agradarà