Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Dia de Morts a Piñata Cocktail Cantina

  • Què fer, Espais per a celebracions
Tots Sants a Piñata Cocktail Cantina ('Día de los Muertos')
Piñata Cocktail Cantina
Publicitat

Time Out diu

La cocteleria Piñata Cocktail Cantina convida a xocolata i pa de morts a qui ajudi a muntar l'altar de morts per Tots Sants

Aquest 1 de novembre el Piñata Cocktail Cantina et convida al seu local per celebrar el Dia de Morts amb una explosió de ball, serenates en viu i un brindis molt especial per retre honor a la festa de les ànimes. De 12 del migdia a 6 de la tarda, la cocteleria obrirà per rebre les ofrenes de clients i veïns que vulguin participar en la missió d'omplir l'altar de set pisos (el més gran de Barcelona) perquè els morts tornin al món dels vius per una nit. Qui col·labori en aquesta comesa, serà convidat a xocolata d'aigua i pa de morts, un dolç mexicà tradicional d'aquestes dates. 

Un cop adornada la que serà la peça central del local durant les hores de celebració, podreu sopar submergits en la temàtica típica del Dia de Morts; espelmes, composicions florals plenes de color i serenates en viu. Tota una experiència dissenyada per honrar la memòria dels difunts i celebrar les seves vides. 

Jon Ibarz
Escrit per
Jon Ibarz

Detalls

Adreça
Preu
Gratis
Horaris
12 h a 18.30 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà