Dia Internacional de les Dones 2021 al MNAC

Què fer Gratis
MNAC
Foto: Marta Merida Rojas

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

El Museu Nacional d'Art de Catalunya ha preparat un seguit d'activitats per celebrar el Dia Internacional de les Dones. D'una banda, el diumenge dia 7 de març podeu visitar el museu gratis de 10 a 15 hores i d'una altra, del 2 de març al 31 de maig s'instal·larà al vestíbul de la Biblioteca Joaquim Folch i Torres del Museu l'exposició 'L’empremta de les dones artistes a la Barcelona de postguerra', un recull de petits catàlegs per visibilitzar l’activitat artística de les dones que van exposar a la ciutat de Barcelona durant el període de postguerra (1939-1952), i que també es podrà visitar de franc

A més, el museu ha organitzat una sèrie d'activitats en línia i també gratuïtes: 

- Diàleg 'Transformar la mirada: la visibilitat de les dones artistes'. Sílvia Redondo, cap de la Biblioteca Joaquim Folch i Torres del Museu Nacional, i Mireia Rosich, directora del Museu Víctor Balaguer, dialoguen amb Elina Norandi, docent, crítica d’art i comissària d’exposicions; Laia Manonelles, docent i comissària d’exposicions, i Mari Chordà, artista.

Dimecres 10 de març. De 18.30 a 20 h.

- Visita comentada 'La història que no ens han explicat'. Un recorregut en clau de gènere per les col·leccions del MNAC.

11, 16, 23 i 25 de març. De 18.30 a 20 h.

- Activitat familiar 'Petites històries, grans dones'. Una sessió de vídeoconte on es parlarà de la fotògrafa hongaresa Kati Horna que va treballar com a fotoreportera a la Guerra Civil espanyola. 

11 de març, 18 h.

Publicat

Detalls

També t'agradarà