Dia Internacional de les Dones 2021 al MNAC

Què fer Gratis
MNAC
Foto: Marta Merida Rojas

Time Out diu

El Museu Nacional d'Art de Catalunya ha preparat un seguit d'activitats per celebrar el Dia Internacional de les Dones. D'una banda, el diumenge dia 7 de març podeu visitar el museu gratis de 10 a 15 hores i d'una altra, del 2 de març al 31 de maig s'instal·larà al vestíbul de la Biblioteca Joaquim Folch i Torres del Museu l'exposició 'L’empremta de les dones artistes a la Barcelona de postguerra', un recull de petits catàlegs per visibilitzar l’activitat artística de les dones que van exposar a la ciutat de Barcelona durant el període de postguerra (1939-1952), i que també es podrà visitar de franc

A més, el museu ha organitzat una sèrie d'activitats en línia i també gratuïtes: 

- Diàleg 'Transformar la mirada: la visibilitat de les dones artistes'. Sílvia Redondo, cap de la Biblioteca Joaquim Folch i Torres del Museu Nacional, i Mireia Rosich, directora del Museu Víctor Balaguer, dialoguen amb Elina Norandi, docent, crítica d’art i comissària d’exposicions; Laia Manonelles, docent i comissària d’exposicions, i Mari Chordà, artista.

Dimecres 10 de març. De 18.30 a 20 h.

- Visita comentada 'La història que no ens han explicat'. Un recorregut en clau de gènere per les col·leccions del MNAC.

11, 16, 23 i 25 de març. De 18.30 a 20 h.

- Activitat familiar 'Petites històries, grans dones'. Una sessió de vídeoconte on es parlarà de la fotògrafa hongaresa Kati Horna que va treballar com a fotoreportera a la Guerra Civil espanyola. 

11 de març, 18 h.

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers