MNAC
Foto: Marta Merida Rojas
  • Què fer

Dia Internacional de les Dones 2022 al MNAC

Publicitat

Time Out diu

El Museu Nacional d'Art de Catalunya ha preparat un seguit d'activitats per celebrar el Dia Internacional de les Dones. Les dones podran entrar gratuïtament al museu durant el dia 8 de març, però això no és tot: d'una banda, el 9 de març es podrà veure la pel·lícula gratuïtament la pel·lícula 'Delphine et Carole de Callisto McNutly'. Serà a les 19 h a la Sala Oval.

A més a més, es faran diverses visites comentades especials incloses a l'entrada del Museu: els diumenges 13 i 27 de març a les 11.30 h es farà l'itinerari modern 'Dones havíeu de ser'. El diumenge 20 de març a la mateixa hora es farà l'itinerari medieval. 

El dijous 17 de març es farà una xerrada sobre Montserrat Negre, pionera en la restauració de paper. Començarà a les 17.30 h i anirà a càrrec de M. Carme Sistach, química especialista en anàlisi i conservació del patrimoni documental. L'entrada és gratuïta. Sobre Montserrat Negre també se n'ha programat una activitat familiar dins del cicle 'Petites històries, grans dones', que serà dissabte 26 de març, a les 17 h, a la Biblioteca Joaquim Folch i Torres del Museu Nacional.

Detalls

Adreça
Preu
Gratis
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà