Dia Mundial del Teatre

Què fer Gratis

Time Out diu

Sota el lema 'Si el públic no va al teatre, el teatre anirà al públic' comencen els actes de celebració del Dia Mundial del Teatre amb un acte acte festiu-reivindicatiu a la Plaça Universitat (de 18 a 21h) que inclou la lectura dels Manifestos del Dia Mundial del Teatre 2014: Clara Segura llegirà el Manifest Internacional escrit per Brett Bailey, dramaturg i director sud-africà i Àngels Bassas, el Manifest de l’AADPC, del qual també n’és l’autora. A més hi haurà un tast dels espectacles que es poden veure aquests dies a la cartellera de Barcelona, a més d'espectacles de teatre de carrer, maquillatge i globus pels infants i recollida de signatures per demanar la rebaixa de l’IVA cultural.

A partir de les 20 h al Teatre Romea, 'Una vida de teatre', una conferència amb l'actriu Montserrat Carulla al voltant de les experiències viscudes durant tota la seva vida dedicada a la interpretació i una relectura dels manifestos.

La intensiva jornada acaba amb la festa de la Professió al City Hall a partir de les 22.30 h, una cita anual amb el sector i els associats de l’AADPC que comptarà amb l’actuació de Guillem Albà i el seu espectacle Marabunta a les 23:30h. Per la festa cal confirmar assistència aqui.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers