Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Dostoievski: contemporani i profeta'

  • Què fer
Dostoievski
Foto: wikimedia.org
Publicitat

Time Out diu

Una exposició immersiva en honor a l'escriptor i filòsof rus Fiódor Dostoievski a la Fundació de la Casa Rússia

En honor al 200 aniversari del naixement de Fiódor Dostoievski (1821-1881), escriptor i filòsof rus, la Fundació Casa de Rússia de Barcelona organitza una exposició immersiva per divulgar l'obra, la vida i la filosofia de l'escriptor en una exposició fins al 22 de febrer de 2022.

L'exposició està dividida en tres parts: una secció artística, amb il·lustracions exclusives de l'artista Valeria Brancaforte i inspirades en la novel·la 'Crim i càstig'; una secció documental, on es descriu les etapes en la vida i obra de Dostoievski; i una secció immersiva, que ofereix als seus espectadors l’oportunitat d'interactuar amb els herois i el temps cronològic de l'autor. 

Aquesta exposició brinda l'oportunitat als espectadors per apropar-se a les etapes més importants de la vida i l'obra del geni de la literatura mundial: un viatge per l'herència literària i filosòfica d'una manera poc coneguda pel públic. 

L'entrada general té un preu de 5 €, tot i que a partir del 10 de novembre la fundació organitza visites guiades per l'exposició per 7 €, tots els dimecres amb inscripció prèvia

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.casaderusia.es/ca
Adreça
Preu
5 - 7 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà