Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Drap-Art 2021

  • Què fer
Drap-Art Fest 2021
©Consuelo Bautista19/12/20 DRAP ART 20. Plaça Real. D´Individual a Col-lectiu. Barcelona
Publicitat

Time Out diu

El Festival Internacional d'Art Sostenible de Catalunya celebra la 25a edició amb un circuit cultural al barri Gòtic amb exposicions i activitats gratuïtes

El Drap-Art celebra la 25a edició del 18 de novembre al 21 de desembre amb 86 artistes pioners en art ambiental i cinc espais expositius repartits pel barri Gòtic de Barcelona, fent dels seus carrers un punt de trobada entre artistes, amants de l'art i noves tendències, en relació amb l'intent de transformació sostenible de l'espai urbà del centre de Barcelona

Totes les activitats són gratuïtes i sense reserva prèvia, amb l'excepció de la visita guiada arquitectònica pel patrimoni del Gòtic, cada diumenge del festival de 10:30 a 13 h, on sí que cal reservar entrada. Hi ha exposicions, espectacles, performances, concerts, art urbà, intervencions artístiques en espais públics, tallers i mercats.

El festival acull, entre molts altres, a dos referents mundials de l'art ambiental: Michelangelo Pistoletto, exponent de l'art pobre amb projeccions sobre un futur socialment sostenible que utilitza l'art i la tecnologia per reivindicar la necessitat de frenar l'abús cap al nostre planeta amb el seu projecte 'Tercer Paraíso' dins dels diferents espais expositius; i HA Schult, col·laborador alemany del festival des dels inicis amb la seva obra 'Kinetik Landscape', que incorpora tota una sèrie d'objectes -ampolletes, maletins, raquetes de tenis, embolcalls de caramels- per evidenciar el fràgil equilibri ecològic amb una intervenció en un espai públic del barri gòtic. 

D'altra banda, els artistes Miquel Aparici i el grup internacional Ingravidesa Sculpture Alliance participaran també al festival. Les seves obres es trobaran a la galeria d’art contemporani Villa del Arte Galleries, que també exposarà algunes de les obres d’aquests dos creadors en el Can Falc de Mar. Aparici converteix objectes en desús, convertits en animals. Pel que fa a Ingravidesa Sculpture Alliance, aporten una segona vida a les arrels descartades per la indústria de la fusta i les converteix en unes obres impressionants per la seva mida i per la seva ingravidesa.

En paral·lel, també podrem gaudir del mercat Drap-Art, ja que creen un espai de reciclatge artístic i consum responsable, amb dissenys i artesania fets amb materials reciclats, tots els dissabtes d'11 a 22 h a la plaça Reial de Barcelona. 

Tot el programa i les activitats estan disponibles a la seva pàgina web.

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.drapart.org/web/drapart-2021/
Adreça
Publicitat
També t'agradarà