Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 'Dürrenmatt, fer el món visible', al CCCB

'Dürrenmatt, fer el món visible', al CCCB

Què fer CCCB. Centre de Cultura Contemporània de Barcelona , El Raval dijous 2 desembre 2021
Friedrich Dürrenmatt
Friedrich Dürrenmatt, 1979. Foto: Peter Friedli, Bern/Schweizerische Literaturarchiv.

Time Out diu

Una taula rodona en homenatge al centenari de Friedrich Dürrenmatt

Amb motiu del centenari naixement, el CCCB prepara una taula rodona en homenatge al dramaturg Friedrich Dürrenmatt, dijous 2 de desembre a les 18.30 h. 

L'acte, presentat per Teresa Vinardell, compta amb la participació de persones influents en el món del cinema i teatre com Mario Gas, Vicky Peña, Francesc Orella i Pinell, Josep M. Mestres i Jordi Palet, moderats per Jordi Jané-Lligé. A més, com a cloenda de l'esdeveniment hi haurà una lectura bilingüe (en alemany i català) a càrrec dels intèrprets Arthur Haering i Neus Pàmies.

Friedrich Dürrenmatt (1921 – 1990) va ser un escriptor, dramaturg i pintor suís. Considerat com un dels principals autors de la literatura en llengua alemanya del segle XX, el reconeixement internacional li vingué amb la tragicomèdia La visita de la vella dama (1956), on aborda la corruptibilitat de l’ésser humà en la societat del benestar i la seva manca d’integritat moral i principis. Tot i reflectir especialment la crisi de valors que dominà el món després de la Segona Guerra Mundial, la seva obra aborda qüestions que segueixen sent molt actuals: la invisibilitat del poder, la catàstrofe ecològica, però també la responsabilitat i el sentiment de culpa de l’individu en el món modern.

La seva recepció a Catalunya se centra especialment en tres obres dramàtiques: La visita de la vella dama, Ròmul el Gran i Frank V, opereta d’una banca privada; i en les seves dues novel·les policíaques La promesa i El jutge i el seu botxí.

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment https://www.cccb.org/es
Lloc de la ubicació CCCB. Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
Adreça Montalegre, 5
El Raval
Barcelona
08001
Preu Gratis

Dates i hores

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers