Dissabte 23 el mercat de menjar de carrer es farà al Moll de Sant Bertran al Port de Barcelona i en l'horari de sempre, de 12 a 23.30 h. Però arriba amb moltes novetats. Vol ser una celebració de la primavera, per això hi haurà una zona de pícnic amb herba natural i plantes.
I no ens podem oblidar del menjar, la part primordial de l'Eat Street. Estrenen propostes gastronòmiques i també xefs. Alguns dels nous participants són els nois de Koku Kitchen, especialistes en ramen –us recomanem que els visiteu, al carrer de Carabassa, 19–, Four Frogs, La Vietnamita, Foodies BCN, Sahtén a la Mexicana i De Paula. Tampoc hi faltaran The Grand Shawarma Express i Caravan Made i Eureka estaran amb un nou projecte.
I encara hi ha lloc per a una gran novetat més. A partir de l'1 de juny, estrenaran una botiga pop up de productes artesanals als jardins de la Universitat de Barcelona. El projecte portarà per nom Eat Those i és una col·laboració amb All Those per mostrar el millor de l'artesania local. Ja en tenim ganes!
Eat Street Maig 2015
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Preu
- Gratis
- Horaris
- De 12 a 23.30 h
Discover Time Out original video