Eat Street Night Market

Què fer

Time Out diu

El menjar de carrer gurmet fa una una edició especial per la Nit dels Museus

Aquest mes, l'Eat Street ens sorprèn. No vol deixar de participar en el gran esdeveniment del cap de setmana i s’apunta a la celebració de la Nit dels Museus. Dissabte 16 hi haurà un Eat Street de modalitat nocturna, de 17 a 1 h, i en dos espais simultanis. A la zona de la plaça de les Glòries, sota la pèrgola davant del DHUB, hi trobareu un munt de xefs que us cuinaran els plats típics de la cuina de carrer d’Euràsia: dumplings, algun mos dolç, sushi, tapes, entrepans, pasta... Seran Casa Xica, Gela’t, Lukumas, Rooftop Smokehouse, The Fish & Chips Shop, Butipà, Catando, Caravelle, Mosquito, Ikki, Bar Seco,TheDogisHot, Dali’s, La Cucchiarella i Stop & Mos.

Si sou més aficionats a la cuina americana –cebiches i tacos mexicans, arepas, entrepans de carn esfilagarsada, milaneses–, el vostre Eat Street el trobareu al Parc del Fòrum, davant del Museu Blau. Allà hi seran, ficats en matèria, els cuiners de La Cocina Palpita, Bread & Circuses, Tlaxcal, La República, Chivuo’s,Wilson’sFumats, Montse l’Artesana, Moî Yo, Muns i Warike.

A més de ser un dels patrocinadors, Cerveses Moritz també posarà un autobús llançadora que comunicarà les dues zones. Però no serà l’única data de l’Eat Street al maig. El dissabte 23 repeteixen, ja amb l’horari habitual, de 12 a 23.30 h, amb novetats, entre elles l’obertura d’una zona de pícnic.

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers