‘El dibuix dels temps’. Visites teatralitzades al Castell de Montjuïc

Què fer
1/3
Castell de Montjuïc, Barcelona
2/3
Castell de Montjuïc, Barcelona
3/3
Castell de Montjuïc, Barcelona

Time Out diu

Si voleu viatjar al passat i descobrir la història de Barcelona amb una altra perspectiva des del castell que corona Montjuïc, no us perdeu aquestes cites!

Des de la fortalesa que corona Montjuïc es contempla Barcelona al complet, amb una panoràmica de 360º i una nitidesa espectacular. Però a més de les vistes, des d’allà també es pot descobrir el passat de la ciutat des d’un altra perspectiva. Això és el que pretenen les visites teatralitzades ‘El dibuix dels temps’, que es programen pels proper dies de Setmana Santa, del 18 al 22 d’abril, amb dos passis diaris, a les 13 i a les 16.30.

Els visitants poden gaudir d’una visita guiada al Castell, que es realitza en català i dura una hora aproximadament. I, al llarg del recorregut, es va trobant amb les píndoles teatrals, que tenen una durada d'uns 25 o 30 minuts. Tres representacions diferents, cadascuna ambientada en una època i ubicada en un espai singular del castell, que conviden al visitant a viatjar al passat, des dels experiments de Pierre François André Mechain per establir el sistema mètric, fins a l’actualitat. No es tracta d’una recreació de fets històrics, sinó d’una trama teatral creada perquè els barcelonins s’endinsin en la història apassionant de la seva ciutat.

En total, entre visita guiada i actuacions, passen uns 85 minuts d’aprenentatge, diversió i redescobriment del propi passat. Reserveu les vostres entrades i no us ho perdeu!

Per Time Out en col·laboració amb ICUB

Detalls

Els usuaris diuen

LiveReviews|0
1 person listening
També t'agradarà
    Últimes notícies