El martell sense mestre

Què fer Gratis

Time Out diu

Un error que es manifesta de forma persistent pot posar en crisi l'artefacte que el sustenta. La fallida d'un sistema tècnic sempre compromet la integritat i la fiabilitat d'aquells engranatges que, en funció d'agents col·laboradors, exhibeixen el seu precís funcionament. Si observem aquests mecanismes més enllà del propi dispositiu, com el conjunt de procediments i restriccions que defineixen un marc social, comunicatiu o emocional, allò que l'error evidencia és la necessitat de reinterpretar –o bé suprimir de forma definitiva– les pautes que regulen les funcions d'aquests sistemes: un exercici d'inversió d'aquelles convencions que estableixen la distinció entre el bon i el mal ús.

En el context d’aquesta exposició –projecte seleccionat a la Convocatòria 2013 en la modalitat de Comissariat– els artistes són els responsables d'assenyalar la fallida d'aquests protocols, i a la vegada, aquells qui proposen noves estratègies d'acció i significació. Una aproximació a les nocions d'eficiència i indisciplina a partir del vincle entre tècnica i subjectivitat.

Amb Arponera, Volodymyr Bilyk, Ainara Elgoibar, Antoni Hervás, Ciprian Homorodean, Oriol Nogues, Feréstec i Julia Spínola.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers