Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

“El millor disseny de l’any” a Disseny Hub Barcelona

  • Què fer
Foment de les Arts i del Disseny
Foment de les Arts i del Disseny
Publicitat

Time Out diu

Del 3 de juny al 28 d'agost aquesta exposició recollirà les propostes més destacades en disseny gràfic, disseny industrial, arquitectura i interiorisme

Què ha passat al sector del disseny i l’arquitectura durant l'últim any? Quines han estat les propostes més destacades i què aporten de nou? Si voleu donar resposta a totes aquestes qüestions, no us perdeu l’exposició 'El millor disseny de l’any' que organitzen les associacions del FAD. Hi trobareu dissenys ben curiosos que destaquen per la seva originalitat i qualitat, tots ells guardonats en diferents premis de les següents disciplines: disseny gràfic i comunicació visual; disseny industrial i cultura del disseny; i arquitectura i interiorisme.
Una valuosa panoràmica del millor disseny de l'any que també es podrà gaudir seguint tres recorreguts temàtics alineats amb els principis de la Nova Bauhaus Europea: bellesa, sostenibilitat i inclusivitat. I un quart centrat en la innovació tecnològica. 
A més, enguany inclou una proposta per visitar-la en família a través d'un joc pedagògic adreçat a nens d'entre 6 i 11 anys perquè descobreixin de la manera més divertida què és un bon disseny i quins són els valors que el caracteritzen.
Atreviu-vos a descobrir totes les possibilitats que ofereix el disseny al DHB!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà