Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els Reis d'Orient a Nou Barris

 • Què fer
 1. Els Reis d'Orient a Nous Barris
  Els Reis d'Orient a Nous Barris
 2. Els Reis d'Orient a Nous Barris
  Els Reis d'Orient a Nous Barris
 3. Els Reis d'Orient a Nous Barris
  Els Reis d'Orient a Nous Barris
 4. Els Reis d'Orient a Nous Barris
  Els Reis d'Orient a Nous Barris
Publicitat

Time Out diu

El seguici de Ses Majestats farà parada a Nou Barris abans de la Cavalcada amb ​​l'espectacle 'La Família del Rei Baltasar' i el Campament Reial

Els Reis d'Orient aterraran a Nou Barris uns dies abans de la Cavalcada. Voleu seguir-los-hi la pista? Els podreu veure en dues ocasions abans que facin gala dels seus carruatges el 5 de gener: a l'espectacle 'La Família del Rei Baltasar' i en un altre xou, el Campament Reial a l'Oasi de Nou Barris. Ambdós estaran oberts al públic en horari de tarda sense necessitat de reservar entrada prèvia.
Voleu conèixer en profunditat la història del rei Baltasar i la seva família? Doncs no us podeu perdre el primer espectacle, que se celebrarà per primera vegada a la ciutat, i tindrà lloc a la Casa de l'Aigua de Trinitat Nova. Un muntatge nadalenc original de la companyia Roseland Musical, que podrà veure's entre les 17.45 i les 20.30 hores el 28, 29 i 30 de gener. Estarà ple de música, titelles en gran format, dansa, llum, foc i aigua!
I si voleu veure de ben a prop tots els personatges que fan possible l'arribada dels Reis d'Orient, com astròlegs o patges reials, tampoc us podeu perdre el Campament Reial a l'Oasi de Nou Barris, el 2,3 i 4 de gener de 17 a 21h.
Finalment, el moment de la veritat: la Cavalcada, precedida per la rebuda de SSMM a la Zona Nord i un espectacle. La Cavalcada de benvinguda sortirà a les 16 h del carrer Perafita 48. Un cop a la Seu del Districte de Nou Barris, Ses Majestats faran una aparició màgica a la balconada de l'edifici. I, a la fi, a les 19 h començarà la Cavalcada a Via Favència! Esteu preparat per rebre'ls?

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
ajuntament.barcelona.cat/noubarris/ca
Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà