Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

En fem una altra?

Si creieu que no hi ha malentès que no pugui resoldre’s fent unes birres, reconcilieu-vos tot brindant amb una Moritz

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

De ben segur que alguna vegada, després d’una disputa entre col·legues, heu dit allò de “va, que això ho arreglem amb una cervesa”. Per moltes persones, demanar disculpes pot suposar un esforç titànic i, tot i saber que ens hem equivocat, no som capaços d’admetre la nostra culpa. Per sort, existeixen algunes eines perfectes per substituir, amb un gest, la paraula ‘perdó’. Un ram de flors per als malentesos conjugals, una abraçada sincera o una encaixada de mans. I el remei més efectiu: convidar a unes Moritz la persona amb qui ens hem barallat. I és que està comprovat que al voltant d’unes cerveses ben fresques és gairebé impossible continuar enfadat!

El perdó és un símbol que es representa de maneres diferents segons cada cultura. La tradició nipona, per exemple, estableix que davant d’un error o falta greu, la persona que ha comès l’equívoc s’ha de disculpar tot fent una reverència, amb una inclinació perfecta de 90º que dura diversos segons. Aquest gest s’anomena 'saikeirei' i encarna a la perfecció la manera com entenen el perdó al Japó, on un refrany popular diu que qui s’humilia, venç. El Regne Unit és també un bon exemple de país on la cultura del perdó està més que adquirida. Sabíeu que un britànic demana disculpes una mitjana de deu vegades al dia?

D’acord, nosaltres no tenim tanta facilitat per entonar el 'mea culpa', però sabem que compartir unes cerveses i tenir una bona conversa entre col·legues és la millor manera d’arreglar els petits conflictes i redimir els pecats. Si vosaltres també creieu que la venjança no és l’única cosa que se serveix freda, feu les paus brindant amb una Moritz, la cervesa que va portar la cervesa a Barcelona.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat