Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Enjoy your drive a CASA SEAT

Enjoy your drive a CASA SEAT

Què fer, Classes i tallers CASA SEAT , Gràcia Fins al divendres 29 octubre 2021 Gratis
Enjoy your drive
Foto: CASA SEAT Enjoy your drive

Time Out diu

Fins al 30 d'octubre, CASA SEAT ens proposa un cicle de xerrades i activitats de seguretat al volant en col·laboració amb Fast Parcmotor i RACC

Sabríeu com actuar en una situació de bolcada? O com realitzar correctament la maniobra de Rautek? Si les vostres respostes han estat negatives, CASA SEAT ve al vostre rescat!
Del 17 de setembre al 30 d'octubre acollirà el cicle Enjoy your drive, destinat a ensenyar i aprendre junts conceptes clau sobre primers auxilis, que posteriorment podreu posar en pràctica en diverses activitats en què, fins i tot, treballareu amb simuladors.
A més, gràcies a la presència de Cognifit, podreu realitzar els tests d'avaluació d'habilitats cognitives per a la conducció. L'informe, obtingut de les dades calculades durant l'avaluació, aporta conclusions sobre el funcionament de les diferents àrees i funcions cerebrals. Com a conclusions finals, rebreu tant una descripció de l'índex d'estil de conducció, adaptació mental i compliment de normativa viària com recomanacions específiques i un pla personalitzat d'actuació.
Us apunteu a un cicle que us pot canviar la vida? Ja podeu reservar la vostra plaça!

Per Time Out en col·laboració amb CASA SEAT

Detalls

Lloc de la ubicació CASA SEAT
Web del lloc www.casa.seat/ca/home.html
Adreça Passeig de Gràcia, 109
Gràcia
Barcelona
08008
Transport Diagonal (M: L3, L5)

Dates i hores

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers