Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Enjoy your drive a CASA SEAT

  • Què fer, Classes i tallers
Enjoy your drive
Foto: CASA SEATEnjoy your drive
Publicitat

Time Out diu

Fins al 30 d'octubre, CASA SEAT ens proposa un cicle de xerrades i activitats de seguretat al volant en col·laboració amb Fast Parcmotor i RACC

Sabríeu com actuar en una situació de bolcada? O com realitzar correctament la maniobra de Rautek? Si les vostres respostes han estat negatives, CASA SEAT ve al vostre rescat!
Del 17 de setembre al 30 d'octubre acollirà el cicle Enjoy your drive, destinat a ensenyar i aprendre junts conceptes clau sobre primers auxilis, que posteriorment podreu posar en pràctica en diverses activitats en què, fins i tot, treballareu amb simuladors.
A més, gràcies a la presència de Cognifit, podreu realitzar els tests d'avaluació d'habilitats cognitives per a la conducció. L'informe, obtingut de les dades calculades durant l'avaluació, aporta conclusions sobre el funcionament de les diferents àrees i funcions cerebrals. Com a conclusions finals, rebreu tant una descripció de l'índex d'estil de conducció, adaptació mental i compliment de normativa viària com recomanacions específiques i un pla personalitzat d'actuació.
Us apunteu a un cicle que us pot canviar la vida? Ja podeu reservar la vostra plaça!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà