Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Busca el teu horòscop i descobreix quin edifici de Barcelona et representa - Escorpió
@dabidpascual

Escorpió: Drac del Park Güell

Si has nascut entre el 23 d’octubre i el 22 de novembre, aquest és l’edifici de Barcelona que et representa, t’ho expliquem!

Publicitat

Ets apassionat, intens, et deixes portar pels teus instints i aparentes tenir molta seguretat però, en el fons, també ets una mica insegur, tot i que no t'agrada mostrar-ho. Ets molt romàntic, adores a la teva parella, inclús a vegades et poses una mica gelós i dramàtic. Tens una personalitat molt marcada i un gran magnetisme que atreu la gent, igual que el Drac del Park Güell, un dels monuments més visitats i fotografiats de la ciutat. 

Ho has d’admetre, escorpió, de vegades ets una mica ‘drama queen’. T’encanta exagerar i fer teatre, pel que sabem que et sentiràs molt identificat amb aquestes 10 obres de teatre català que pots veure de manera online. I, per sobre de tot, la paraula que millor et defineix és passional. Vius la teva vida sempre al màxim i el sexe per a tu és un pilar fonamental, per això et proposem un munt d’idees sexuals amb què aconseguiràs experimentar i viure aquelles experiències noves en parella que tant necessites.

Consulta tot l'horòscop aquí!

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat