Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Experimental Photo Festival

  • Què fer, Festivals
  1. Experimental Photo Festival Barcelona
    Ana Becerra
  2. Experimental Photo Festival Barcelona
    Experimental Photo Festival
Publicitat

Time Out diu

Experimental Photo Festival 2023 organitza més de 130 activitats en 5 dies i 16 exposicions gratuites a Barcelona

Si sou amants de la fotografia experimental, hem trobat el vostre festival. Del 19 al 25 de juliol, l'Experimental Photo Festival arriba a Barcelona amb 16 exposicions gratuïtes, moltíssims tallers, conferències i sortides fotogràfiques que reuniran més de 300 artistes i curadors de renom internacional. 

És la seva quarta edició i la idea del festival és generar un espai comú pels amants i professionals de la fotografia on poder compatir, aprendre i debatre des de la creació de càmeresòptiques i pel·lícules fins als processos d'impressió, intervenció i producció de còpies. 

Segons els seus directors, Laura Ligari i Pablo Giori, "El festival crea un espai per compartir coneixements tècnics, per generar espais de col·laboració internacional i per conèixer fotògrafs experimentals d'arreu del món que facin coses similars o molt distintes". 

Alguns artistes que assistiran a aquesta edició del festival són els locals Llorenç Raich, professor especialitzat en fotografia i poesia, i Naroa Pérez experta en emulsió líquida, així com altres de renom internacional com són la directora de Halide Project de Philadelphia Dale Rio o Ashima Raizada, que realitzarà la seva primera exposició a Europa. 

Durant el festival, cinc curadors internacionals seleccionaran cinc projectes que podran gaudir d'una residència artística de deu dies exposant a galeries com Cyan Studio a Oslo o Casa Arbus a Montevideo. 

Tot això tindrà lloc al Centre Cívic Pati Llimona, l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya i la Nau Bostik i les persones interessades a participar en el festival encara poden inscriure-s'hi a la pàgina web fins a esgotar les entrades que tenen un preu de 180 € per a un taller o 230 € amb dos tallers inclosos. 

Núria Sanz Megías
Escrit per
Núria Sanz Megías

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà