EYECatalunya

Què fer Gratis

Time Out diu

EYECatalunya és una plataforma tecnològica que té com objectiu promoure internacionalment als creadors més innovadors de Catalunya. Mensualment emet un programa d’entrevistes dirigit i presentat per Patricia Caicedo a 3 creadors que es transmet des d’Arts Santa Mònica a Barcelona i en el que l’audiència pot interactuar des de qualsevol punt del planeta o pot assistir-hi físicament. El programa es pot veure a temps real per 'streaming' a través d'internet i aquesta sessió presenta a Sergi Jordà, Elisa Pellacani i Fafá Franco.

Sergi Jordà és llicenciat en Física Fonamental i doctor en Ciències de la Computació i Comunicació Digital i conegut per ser un dels creadors del Reactable, un nou instrument musical que va aconseguir popularitat massiva per formar part en l'última gira mundial de Bjork.

Elisa Pellacani, periodista, fotògrafa i il·lustradora italiana que utilitza diferents llenguatges expressius per a l'elaboració de llibres que són peces úniques i que organitza desde fa 7 anys el 'Festival del Llibre d'artista i la Petita edició'.

Fafá Franco, brasilera resident a Barcelona de de 1991 que després d'un intens recorregut artístic en diferents disciplines funda el 2001, al costat del músic escocès Nick Prescott, la companyia Sienta la cabeza, i l'espectacle homònim de perruquería artística a ritme de música que s'ha presentat a Espanya, Europa, Àsia, Amèrica Llatina i Austràlia. 'Sienta la cabeza', reflexiona sobre el cabell i la seva representació simbòlica.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers