Festa dels 40 anys de la Fundació Miró

Què fer

Time Out diu

El 10 de juny de 1975 obria portes la Fundació Miró amb l'objectiu d'esdevenir un centre de referència de l'obra de Joan Miró i alhora, i per voluntat de l'artista, de ser un espai per donar a conèixer i promoure l'art contemporani.

Per celebrar aquests 40 anys, la Fundació ha organitzat una tarda de portes obertes amb diferents propostes per a tots els públics. De 17 a 19 h serà el Temps per a les famílies, amb un tast d'activitats dedicades al públic infantil. El Temps per als amics tindrà lloc de 19 a 21 h; acompanyats de música, dansa i arts de carrer, la Fundació vol emfatitzar la llarga relació d'amistat amb la ciutadania. De 21 a 23 h, la dansa dels Brodas Bros i el rhythm i blues de Flamingo Tours servirà per cloure la jornada.

En paral·lel a aquestes activitats, entre les 17 i les 23 h es podran visitar la col·lecció permanent i les temporals; entre d'altres destaca l'exposició de fotografies del 'making off' de la Fundació per Sert, i la projecció del documental 'J. L. Sert. Un somni nòmada'.

A més, a partir del 10 de juny, la Fundació obsequiarà amb un passi annual les persones nascudes l'any 1975.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers