Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Festa Major de Sant Antoni 2022

  • Què fer, Festivals
Festa Major de Sant Antoni
Foto: Ajuntament de Barcelona
Publicitat

Time Out diu

Tradicions, música, esport i molta alegria: del 14 al 23 de gener, celebrem Sant Antoni!

Tornar de les vacances és dur, però no tant si arriba la Festa Major de Sant Antoni. Del 14 al 23 de gener l'agenda se'ns omplirà amb 130 actes en 25 espais diferents del barri. Una manera de descobrir-lo, reivindicar-lo i sobretot, celebrar-lo.

Encara que alguns actes s'han hagut d'anul·lar per la situació sanitària, us en destaquem alguns de la programació vigent:

Dissabte 15

El pregó de la Festa Major, que anirà a càrrec dels responsables del servei REIS (Reforç Escolar i Integració Social) i el grup teatral El Triangle, serà a les 11 h als Jardinets de l'Alguer. Just després, a les 11.30 h, es farà la cercavila, que farà el següent recorregut: els Jardinets de l'Alguer, Calàbria, Floridablanca, Villarroel, Tamarit, Jardinets de l’Alguer.

Si voleu gaudir de la festa amb la canalla, d'11 a 12 h es farà una activitat de contacontes i treballs manuals en anglès al Mercat de Sant Antoni. És gratuïta, però cal reserva prèvia.

Diumenge 16

El dia començarà pels més matiners i motivats: la 43a cursa Moritz Sant Antoni sortirà a les 9.30 h de Floridablanca- Borrell, i val entre 17 i 19 €. A les 11.30 h als Jardinets de l'Alguer hi haurà una sessió de ball country gratuïta, i a la tarda, és moment de cultura: al número 66 del carrer Calàbria hi haurà l'obra de teatre 'De dones va la cosa', que val 5 € i es necessita reserva prèvia.

Dissabte 22

L'acte central del dia serà la cavalcada dels tres tombs: sortirà i arribarà a Fonts Montjuïc, amb recorregut per tot el barri de Sant Antoni i Raval. Començarà a les 10.30 h i ja és la seva 197a edició! La benedicció dels animals serà davant l'Escola Pia Sant Antoni a les 11.30 h. A les 19.39 h, hi haurà un correfoc infantil. És gratuït i farà el recorregut següent: Rocafort amb Floridablanca (inici), Floridablanca, Villarroel, Tamarit, plaça Conxa Pèrez.

Diumenge 23

Si sou de Sant Antoni, us agradi dormir o no el diumenge 23 us despertareu a les 8 h: és el dia de les matinades, i els grallers i timbalers recorreran el barri anunciant la sortida del Seguici del barri.

A les 20.15 h faran el Correfoc, que serà itinerant però no hi haurà la interacció del públic per la condició sanitària. El recorregut serà pels Jardinets de l'Alguer, Calàbria, Floridablanca, Villarroel, Tamarit, Jardinets de l'Alguer.

Escrit per
Eugènia Güell

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
fmsantantoni.com/
Adreça
Publicitat
També t'agradarà