Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Festa Major del Raval 2022

  • Què fer
Dinar popular de la Festa Major d'El Raval
Foto: Paola de Grenet
Publicitat

Time Out diu

El Raval celebra la seva Festa Major del 14 al 17 de juliol

Més d’una vintena de carrers i places del Raval s’ompliran d’activitats de tota mena entre el 14 i el 17 de juliol per celebrar la Festa Major del barri.

D’entre tots els actes que es duran a terme en destaquem els populars i tradicionals: la cercavila i el pregó, que obren la festivitat el dijous 14 a les 19.45 h; la Diada Bastonera, amb la participació de colles de Barcelona i de fora, el dissabte 16 a partir de les 18.00 h; la Diada Castellera, amb l’actuació dels Castellers de Cerdanyola i de Cornellà, a les 17.00 h del dissabte a la plaça de la Gardunya; i la tabalada i el correfoc, una cercavila amb pirotècnica i música que treu a passejar el Drac de la Ciutat Vella el dissabte a les nou del vespre.  

Les autèntiques protagonistes, però, són les festes veïnals dels carrers del Barri. Carrers com Junta de Comerç, Riera Baixa, Joaquim Costa o Sant Pau, s’omplen d’àpats i vermuts populars, balls i projeccions de cinema, oberts a tothom.

A banda, l’Associació de Veïns del Raval, juntament amb el seu projecte Ràdio Ciutat Vella, aquest any també han preparat tres actes per a fer-nos moure l’esquelet. Situats a la Ronda de Sant Antoni, de divendres a diumenge l’emissora –amb artistes convidats– presenta diferents sessions musicals que passaran des dels sons més urbans, a la rumba i a l’electrònica. 

Trobareu tota la programació de la Festa Major del Raval al seu web. 

Enora Le Roux
Escrit per Enora Le Roux

Detalls

Publicitat
També t'agradarà