Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Festival Berdache 2022

  • Què fer, Festivals
'La amiga de mi amiga' (2022)
La Costa Comunicació
Publicitat

Time Out diu

El festival Berdache acull 13 espectacles sobre identitat i diversitat de gènere

Berdache, el festival que reflexiona sobre les identitats i diversitats de gènere, ofereix la seva primera edició presencial des del 18 d’octubre fins al 29. L’Hospitalet de Llobregat acollirà els tretze espectacles programats en diverses disciplines com la poesia, el teatre, la dansa, la música i el cinema. 

El festival, que inaugura la seva tercera edició, pren les arts visuals i escèniques com a eina per transmetre les diverses identitats de gènere que existeixen i convida a la reflexió sobre les realitats que han estat al marge. D’aquesta manera, trien artistes que plasmen amb les seves obres i el seu discurs personal la llibertat i diversitat. 

Durant dotze dies, teatres i centre cívics de l’Hospitalet presentaran actuacions d’Álvaro Sola, Ángelo Néstore, BLAST i Dorian Wood, entre d’altres. Es podrà gaudir de projeccions de pel·lícules com ‘Solo nos queda bailar’, espectacles de dansa com ‘Lo faunal’, taules rodones de debat com ‘Temporalidades queer’ i la música de ‘Fera y Las Desidentes’. 

Hi ha un abonament de 60 euros que permet accedir a tots els espectacles, i les entrades valen entre 3 i 16 euros.

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
berdache.es/
Adreça
Preu
3 € - 16 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà