Festival Enfocats 2015

Què fer Gratis

Time Out diu

El Festival Enfocats és una iniciativa del Pati Llimona amb col·laboració de col·lectius i fotògrafs que combina exposicions, xerrades, trobades, taules rodones i tallers formatius, a l’entorn de la fotografia més compromesa i actual.

Del 6 al 4 d’abril la fotografia és protagonista al Centre Cívic. L’eix temàtic de les exposicions d’aquest any pivota entre l’acció fotogràfica amb l’exposició de TAF!, la fotografia com acció directa, del col·lectiu Enmedio, la preocupació de la pèrdua de comerços centenaris, amb Vides rere el taulell: comerç tradicional i identitat ciutadana, de Mònica Villanueva i David Torreblanca, i la crònica del l’efecte del Centre Social Can Vies, amb la Guspira, de Jordi Borràs.

El festival surt pels carrers del Gòtic amb diverses activitats. L’Enfocats al Gòtic és, des del seu naixement, l’activitat amb més seguidors del barri, aquest circuït d’exposicions en 12 comerços acull a 12 alumnes de l’IEFC, Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, que mostren els seus nous projectes. Sense perdre de vista el barri, el festival compta amb la complicitat de l’associació Tot Història per la realització de dues passejades històrico-fotogràfiques pel Gòtic.

Consulteu tota la programació.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers