Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Festival Inclús 2022

  • Què fer, Festivals
  • CaixaForum, La Font de la Guatlla
 Pel·lícula 'Dancing with Rosa'
La Costa Comunicació Pel·lícula 'Dancing with Rosa'
Publicitat

Time Out diu

CaixaForum acull la 10a edició del festival, que enguany presenta 27 peces que parlen d'històries de diversitat funcional

CaixaForum acull un any més el Festival Inclús, la mostra que promou obres audiovisuals que inclouen històries de diversitat funcional. En la celebració del desè aniversari, el Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona comptarà amb 27 peces d'onze països, que han estat adaptades per a persones amb discapacitat auditiva i visual i durant les projeccions hi haurà intèrprets de llengua de signes. 

El festival començarà amb l'estrena de la pel·lícula francesa 'Una bonita mañana', de la directora Mia Hansen-Løve i després de la sessió, l'exfutbolista Juan Carlos Unzúe donarà el seu testimoni com a malalt diagnosticat d'ELA. Altres peces que es podran veure són 'Her face' (2021), 'Wheels' (2020) i 'Dancing with Rosa' (2021). 

L'Inclús també organitza activitats paral·leles, entres les quals hi ha quatre presents en edicions anteriors: 'Cinema blau', una projecció familiar oberta amb una sensibilitat especial per a les necessitats de nens i nenes amb TEA; 'Cinema en signes', una mostra de curts en llengua de signes; el curs Introducció a la llengua de signes i la projecció de les obres seleccionades del concurs Posa't a la nostra pell. 

Les dues novetats de la desena edició són el taller Zero Waste, per fer moneders i bosses amb les lones de totes les edicions del festival i la Caravana Punk, amb una programació de curtmetratges infantils. 

Tota la programació i la compra d'entrades està disponible a la web del festival.

Escrit per
Maria Llinares

Detalls

Adreça
CaixaForum
Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8
La Font de la Guatlla
Barcelona
08038
Transport
Espanya (M: L1-L3-FGC)

Dates i hores

Publicitat
També t'agradarà