Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Festival LOOP Barcelona 2022

  • Què fer, Activitats de cine
FEARDEATHLOVEDEATH
Foto: Basim Magdy (FEARDEATHLOVEDEATH) / Loop Barcelona
Publicitat

Time Out diu

El Festival de videocreació LOOP Barcelona celebra la seva 20a edició del 8 al 20 de novembre a diferents espais de Barcelona

Sota el títol 'Mentre el temps passa...', el Festival LOOP celebra la seva darrera edició amb visionats, performances i exposicions que tracten d'una sola temàtica: la noció del temps. Les reflexions històriques sobre el concepte abstracte del temps són el marc en què s'inclouen les propostes artístiques d'aquest LOOP 2022. El Festival tindrà lloc a diversos llocs de Barcelona  entre el 8 i el 20 de novembre

L'acte inaugural tindrà lloc aquest dimarts a les 19 h a El Born-Centre de Cultura i Memòria de Barcelona amb l'estrena de la performance audiovisual 'Ménagerie' dels artistes Fito Conesa i Siddhart Gautam Singh. 

Els projectes exploren les múltiples capes del temps i "qüestionen els hàbits d'una societat crono-normativa i crono-regulada". La programació del festival compta amb la participació de 350 creadors, 40 comissaris i 72 espais a Barcelona per posar en relleu la vitalitat del panorama artístic de la ciutat i donar visibilitat a una comunitat en creixement.

Tot i que el Festival finalitza el dia 20, moltes de les exposicions del LOOP romandran obertes; algunes d'elles, com 'A Series of Flickering Dreams' de Basim Magdy, fins al gener de 2023. Per conèixer la ubicació, dates i horaris de les activitats, podreu consultar el mapa de localitzacions a la web de LOOP Barcelona. L'accés és gratuït, però cal reservar entrada per alguns dels visionaments o performances com la de Blanca Arias a la CASA SEAT el 10 de novembre a les 19:30 h.

Jon Ibarz
Escrit per
Jon Ibarz

Detalls

Adreça
Preu
Gratis
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà