Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Festivals de Catalunya: Cap a un nou escenari?

  • Què fer
  • Crítica de Time Out
Teatre Grec
Foto: Alfred Mauve / Grec Festival
Publicitat

Time Out diu

Quatre directors de festivals catalans de referència debaten sobre el futur dels grans esdeveniments culturals en un acte obert al públic i gratuït

Com viurem la cultura després de l'impacte de la Covid-19? La pandèmia deixarà una empremta definitiva en la forma com celebrem els festivals, o de seguida serà un record bromós? Quins aprenentatges en podem extreure?

Tenim a tocar la temporada de festivals i comencem a albirar el final dels pitjors moments de la crisi sanitària. Per això, Fundació Catalunya Cultura i Time Out Barcelona hem reunit quatre directors de festivals catalans perquè junts debatem sobre els nous escenaris de la cultura en directe.

Els quatre directors que hi participen són Oriol Aguilà, del festival Castell de Peralada; Cesc Casadesús, del Grec; Vicent Fibla, de l'Eufònic; i Jordi Herreruela, del festival Cruïlla. Són quatre festivals d'àmbits artístics i territorials molt diversos, també de format molt diferent, però tots comparteixen que són esdeveniments culturals de referència a Catalunya.

Per compartir experiències i punts de vista els hem citat dijous 17 de juny a les 12 del matí a la terrassa del Pier01, al Palau de Mar, en un acte, gratuït i obert al públic, que també podrà intervenir en la taula rodona amb les seves preguntes. Al debat, que tindrà lloc a l'aire lliure i en què es compliran totes les mesures de seguretat sanitàries, hi podran assistir 50 persones. La xerrada tindrà una durada màxima de 90 minuts i al final es convidarà a una cervesa a tots els assistents.

Per assistir-hi gratis, només s'ha d'omplir aquest formulari.

Detalls

Adreça
Preu
Gratis
Horaris
De 12 a 13.30 pm
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà