Fina Miralles. Paraules fèrtils (1972- 2017)

Què fer, Exposicions Gratis
Fina Miralles, Amantaní, París, tardor 1985
Foto: Museu d'Art de Sabadell

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

La Casa Elizalde exposa dibuixos, llibres, pintures i quaderns de vida de Fina Miralles

Coincidint amb l'exposició 'Soc totes les que he sigut' que el MACBA li dedica a Fina Miralles, La Casa Elizalde proposa una altra mostra amb dibuixos, quaderns de vida, pintures i llibres de l'artista, així com el document audiovisual 'Conversa Fani Sellamir-Fina Miralles, Cadaqués, 2017'. Una exposició on trobarem els treballs més íntims i desconeguts de l'artista, realitzats a
partir de 1984, de retorn del viatge a Amèrica del Sud que va marcar un abans i un després en la seva vida personal i artística.

La mostra compta amb diverses activitats relacionades, com la visita comentada a càrrec de Maria Creus, investigadora de l'escriptura de Fina Miralles (10 de març, 19 h); 'La meva vida és l'acompliment d'un designi', lectura i comentari de textos autobiogràfics de Fina Miralles, també a càrrec de Maria Creus (dc. 17, 19 h); i la visita i conversa a càrrec de Pilar Bonet 'La fortalesa de la fragilitat' (dc. 24, 19 h).

Publicat

Detalls

També t'agradarà