Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Gent Happn: Macarena Gª-Castrillón

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

macarena bona

Gent Happn: Macarena Gª-Castrillón

Descobreix a la gent més diversa i interessant que pots creuar-te per Barcelona gràcies a Happn!

Per Time Out en col·laboració amb Happn
Advertising

Per què conèixer gent a través d'Internet, quan diàriament ens creuem amb persones interessants? Happn us ajudarà a fer el primer pas amb aquella gent que, tot i que us l'heu creuat pel carrer, no us heu atrevit a dir-li res. L'aplicació et geolocalitza i, cada cop que et creues amb un altre usuari, el seu perfil apareix a la teva app i et diu els cops que t'has creuat amb ell/ella. Un cop t'ha aparegut a l'app, tens dues opcions: prémer 'like' (l'altra persona només ho sabrà si també indica que li agrades) o bé enviar una notificació a aquesta persona per posar-vos en contacte.

L'aplicació, a més, disposa de perfils de gent inquieta i molt interessant, com la Macarena Gª-Castrillón.


Qui sóc?
Durant molt de temps vaig treballar en agències de publicitat, fins que vaig decidir re enfocar la meva carrera cap al món editorial i de les tendències. Actualment, treballo com a coeditora i relacions públiques d'una nova revista de tendències, TrendsMag, amb la que estem aterrant molt fort a l'escena editorial barcelonina. Tenim plans, molts plans, i això m'entusiasma! 

On em pots creuar per Barcelona?
Em moc principalment pel districte de Ciutat Vella, especialment pel Raval. Ens veiem per allà!

Pots conèixer gent com la Macarena i molt més a través de Happn!

Descobreix més gent Happn

Yursen Alcazar

Què fer

Per què conèixer gent a través d'Internet, quan diàriament ens creuem amb persones interessants? Happn us ajudarà a fer el primer pas amb aquella gent que, tot i que us l'heu creuat pel carrer, no us heu atrevit a dir-li res. L'aplicació et geolocalitza i, cada cop que et creues amb un altre usuari, el seu perfil apareix a la teva app i et diu els cops que t'has creuat amb ell/ella. Un cop t'ha aparegut a l'app, tens dues opcions: prémer 'like' (l'altra persona només ho sabrà si també indica que li agrades) o bé enviar una notificació a aquesta persona per posar-vos en contacte. L'aplicació, a més, disposa de perfils de gent inquieta i molt interessant, com el Yursen Alcazar. Qui sóc?Noi per a tot a VERKEREN. A part de tocar a VERKEREN, visc divagant sobre conspiracions impossibles... o no. Somnio a creuar-me algun dia amb un extraterrestre.On em pots creuar per Barcelona?Podeu trobar-me pel barri de Les Corts, a Barcelona. Pots conèixer gent com el Yursen i molt més a través de Happn! El més vist 5 coses per fer avui Aprofita el teu temps i troba el que necessites: el millor del dia al teu abast Japonisme. La fascinació per l'art japonès Que consti que en Pere Calders ja ens havia avisat: som víctimes d’una invasió subtil. Jo mateix em vaig criar amb la Heidi i el Marco, escoltava música d’un Walkman Sony i m’afarto de sushi. Qui no ha tingut una Playstation o ha jugat al Super Mario Bros? O rigut amb 'Humor amarillo'? Doncs aquest fenomen ja dura segle i mig, com bé demostr

Mapi Sahori

Què fer

Per què conèixer gent a través d'Internet, quan diàriament ens creuem amb persones interessants? Happn us ajudarà a fer el primer pas amb aquella gent que, tot i que us l'heu creuat pel carrer, no us heu atrevit a dir-li res. L'aplicació et geolocalitza i, cada cop que et creues amb un altre usuari, el seu perfil apareix a la teva app i et diu els cops que t'has creuat amb ell/ella. Un cop t'ha aparegut a l'app, tens dues opcions: prémer 'like' (l'altra persona només ho sabrà si també indica que li agrades) o bé enviar una notificació a aquesta persona per posar-vos en contacte. L'aplicació, a més, disposa de perfils de gent inquieta i molt interessant, com la Mapi Sahori. Qui sóc? CEO i 'visual artist' a Holy Hole, un estudi molt gual que vam crear la meva sòcia Mónica Crusella i jo, on desenvolupem projectes gràfics i visuals. Sento amor infinit pel cine underground, la pizza, els gats i els gifs estrafolaris. On em pots creuar per Barcelona?Em podeu trobar a Holy Hole Studio (Arc de Sant Silvestre, 3) quasi a qualsevol hora, tot i que també rondo pel Restaurant Blau quan estreny la gana i/o pel Bar Lupara prenent uns vermuts ben fresquets amb els amics. Pots conèixer gent com la Mapi i molt més a través de Happn! El més vist 5 coses per fer avui Aprofita el teu temps i troba el que necessites: el millor del dia al teu abast Japonisme. La fascinació per l'art japonès Que consti que en Pere Calders ja ens havia avisat: som víctimes d’una invasió subtil. Jo mateix em vaig cri

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising