GG Fashion Market

Què fer

Time Out diu

Aficionats a la moda, el GG Fashion Market de l’Editorial Gustavo Gili torna a fer acte de presència a la ciutat amb interessants novetats. La base d’aquesta tercera edició segueixen sent les més de 50 referències de l’editorial, pionera en l’edició de llibres de moda en castellà. També es posaran a la venda llibres d’altres editorials de temàtiques tan diverses com el disseny, el patronatge, la història, la sociologia o la il·lustració.

Durant els dies de mercat, dj. 16 i el dv. 17, tots els llibres tindran un 10% de descompte. Aquesta vegada, el concurs de disseny està inspirat en els llibres 'Moda ética para un futuro sostenible', d’Elena Salcedo, i 'Moda sostenible', d’Alison Gwit. Les 10 escoles de moda que hi participaran presentaran un disseny de moda sostenible que estarà exposat al hall de l’editorial durant els dos dies de mercat.

Una de les novetats serà, precisament, una xerrada a càrrec d’Elena Salcedo, que presentarà el seu llibre, i l’altra novetat és el Mercat de l’Estudiant, on estudiants de moda podran vendre les seves primeres col·leccions de moda i complements. Caçadors de tendències, afileu l’olfacte! Tampoc faltaran el córner de dissenyadors i la part gastronòmica, aquesta vegada amb la participació de Caravan Made i de Cerveses Moritz, col·laborador habitual del mercat i que vetllarà perquè no falti la cervesa.

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers