Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Gran venda de plantes

  • Què fer
Plantes pour tous a París
Foto: Plantes pour tousPlantes pour tous a París
Publicitat

Time Out diu

Plantes pour tous obre una pop-up a l’Espacio 88 els dies 22, 23 i 24 de setembre

Si el món de la botànica us apassiona, no us podeu perdre la gran venda de plantes a preus petits que organitza Plantes pour tous els propers 22, 23 i 24 de setembre a l'Espacio 88

Classificades en categories per a tots els gustos –grans, petites, d'exterior, d'ombra, immortals i molt més– hi trobareu més de 150 tipus de plantes, importades directament del productor. La selecció arriba el matí del primer dia de venda i no hi ha reposició durant el cap de setmana, per tant, qui arribi primer se les endú! A més, també podreu comprar terraris, testos, macramé i altres accessoris per decorar els vostres jardins sense buidar-vos les butxaques. 

L'empresa, fundada pels paisatgistes-urbanistes francesos Léo i Julien, va néixer a París el 2017 amb l'objectiu d'apropar la botànica a tothom a preus assequibles, tenint en compte el desenvolupament i la sostenibilitat de produccions hortícoles eco-responsables. Ara el projecte arriba a Barcelona després d'haver viatjat arreu les grans ciutats franceses i d'altres d'europees. 

L'entrada a l'esdeveniment és gratuïta, però cal que reserveu entrada! A més, tingueu en compte que només es pot pagar amb targeta de crèdit. 

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
plantespourtous.co/
Adreça
Preu
0 €
Publicitat
També t'agradarà