Guests Cities
Foto: CASA SEATGuests Cities
  • Què fer, Classes i tallers

Guest Cities: l’art de que passin les coses, a CASA SEAT

El 10 de juny, a CASA SEAT, coneixereu de ben a prop la vinculació entre la cultura, l’art i el medi ambient de la mà d’experts i casos d’èxit.

Publicitat

Time Out diu

Quin paper tenen els festivals en la lluita contra el canvi climàtic? Aquesta és una pregunta que fa anys que la societat intenta contestar i, per sort, ja hi ha hagut casos i festivals culturals que les han sabut respondre amb una resposta sostenible i aplicada tant a la seva organització i producció com a la seva audiència.
El 10 de juny, a CASA SEAT, tindrem el plaer d'escoltar una taula rodona sobre com les indústries creatives són emprenedores d'una forma diferent i com ja hi ha una sèrie de festivals i creadors que han pres partir en la conscienciació de l'impacte mediambiental i han fet partícips a les seves audiències. Amb Massimo Torrigiani, fundador de Boiler Corporation, com a moderador, podrem escoltar les opinions, experiències i reflexions de Ruggero Pietromarchi, fundador i Curator de Terraforma Festival, Georgia Taglietti, experta en innovació estratègica cultural i Albert Nerone, director general i artístic de MUTEK Barcelona.
Preparats per mirar al futur? L'esdeveniment es farà en italià amb traducció simultània. Ja podeu reservar les vostres entrades gratuïtes a la web de CASA SEAT.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà