Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Harry Potter Book Night Experience 2021

Harry Potter Book Night Experience 2021

Què fer, Activitats literàries Carreró de Maldà , El Gòtic Fins al dissabte 13 març 2021
Harry Potter Book Night Experience
Foto: Reino de Juguetes

Time Out diu

Reino de Juguetes organitza a Barcelona la tercera edició de la seva Harry Potter Book Night Experience, dedicada al carreró Diagon

La Harry Potter Book Night se celebra a tot el món per incentivar la lectura dels llibres de la J.K. Rowling. Enguany es farà el 24 de juny, però Reino de Juguetes, responsables de la transformació de les Galeries Maldà, organitza una nova edició de la seva Harry Potter Book Night Experience, del 4 al 13 de març a Barcelona. El punt de trobada serà la botiga dedicada a Harry Potter dins de les Galeries.

El primer any van recrear un dia a Hogwarts, a la segona edició es va celebrar el Torneig dels Tres Mags i aquest any la temàtica estarà dedicada al Carreró Diagon, amb espectacles de màgia, lectura i més sorpreses. Com a bons fanàtics de la saga, sentiu-vos lliures d'anar-hi disfressats, de fet, us ho recomanen!

Casa passi dura una hora, a l'hora de comprar les entrades, veureu que hi ha passis +18, es tracta de passis només per a públic adult pel contingut i llenguatge que es pot fer serveis. Si aneu amb canalla, trieu la resta d'opcions.

Per garantir la seguretat del públic i de les persones que fan possible l'experiència, se seguirà un protocol que inclou l'aforament limitat –l'activitat es dividirà en dues sales–, desinfecció de l'espai després de cada sessió, distància de seguretat, mascareta obligatòria i es mirarà la temperatura dels assistents abans d'entrar a la sala.

 

NO T'HO PERDIS: Llibres infantils i juvenils recomanats

Publicat

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment https://www.reinodejuguetes.com/es/
Lloc de la ubicació Carreró de Maldà
Adreça Portaferrissa, 22
Barcelona
08002
Transport Liceu (M: L3)
Preu 6 €

Dates i hores

També t'agradarà
    També t'agradarà
      Últimes notícies