Harry Potter Book Night Experience 2021

Què fer, Activitats literàries
Harry Potter Book Night Experience
Foto: Reino de Juguetes

Time Out diu

Reino de Juguetes organitza a Barcelona la quarta edició de la seva Harry Potter Book Night Experience, dedicada al carreró Diagon

La Harry Potter Book Night se celebra a tot el món per incentivar la lectura dels llibres de la J.K. Rowling, i aquest any torn amb la mateixa màgia però amb temàtica diferent: el Carreró Diagon. Després de l'èxit d'anterios edicions, amb la visita de milers de mags, bruixes, elfs i criatures màgiques diverses, s'ofereix un nou espectacle teatral i la lectura es transforma en tota una aventura màgica. Una hora de de Màgia, espectacle, diversió i lectura!

El punt de trobada serà la botiga dedicada a Harry Potter dins de les Galeries Maldà.

Els divendres, dissabtes i diumenges del 2 de juliol a l'1 d'agost, hi haurà dos passis diaris. A l'hora de comprar les entrades (7€), veureu que hi ha passis +18, es tracta de passis només per a públic adult pel contingut i llenguatge que es pot fer serveis. Si aneu amb canalla, trieu la resta d'opcions.

Per garantir la seguretat del públic i de les persones que fan possible l'experiència, se seguirà un protocol que inclou l'aforament limitat –l'activitat es dividirà en dues sales–, desinfecció de l'espai després de cada sessió, distància de seguretat, mascareta obligatòria i es mirarà la temperatura dels assistents abans d'entrar a la sala.

NO T'HO PERDIS: Llibres infantils i juvenils recomanats

Publicat

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment https://www.reinodejuguetes.com/es/
També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers