Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Honey Fest 2022

  • Què fer
 BCN Honey Fest
BCN Honey Fest BCN Honey Fest
Publicitat

Time Out diu

Arriba la 4a edició del BCN Honey Fest, el festival anual gratuït dedicat a les abelles per a tota la família

Honey Fest, el festival anual de referència a Catalunya relacionat amb les abelles i l'apicultura, celebra la quarta edició al Parc de la Ciutadella, al voltant del Castell dels Tres Dragons, el dissabte 15 d'octubre.

Hi haurà activitats per a tota la família, que inclouen una vitrina expositora d’abelles vives, demostracions sobre el procés d’extracció de la mel, un taller d'espelmes amb cera d’abella i la construcció d'un 'hotel' per a abelles solitàries (sí, existeixen i n'hi ha més de 800 espècies només a Catalunya).

També tindran lloc les 'Bee talks', una sèrie de xerrades d'uns 25 minuts de durada sobre diferents temes relacionats amb les abelles, i es podran comprar productes del rusc, com ara mels i pòl·lens, tintures de pròpolis, cosmètics i espelmes.

L'esdeveniment és una plataforma de difusió sobre la importància de les abelles i el seu rol en la biodiversitat, però a més, també vol mostrar maneres de prendre consciència sobre la problemàtica a escala mundial, a causa del descens del nombre d’aquests insectes.

L'entrada és gratuïta.

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.bcnhoneyfest.com/
Adreça
Preu
Gratis
Horaris
De 10 a 20 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà