Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

I Congrés Internacional d'Espectadors de Teatre

  • Què fer
Teatre Romea
Teatre Romea
Publicitat

Time Out diu

Del 24 al 26 d’octubre, participeu en el primer congrés fet expressament pels amants del teatre. Hi haurà més de 50 convidats de 25 països d'arreu del món

Diàlegs, conferències i sessions plenàries; taules d’experiències i de treball; tallers online; i fins i tot accions artístiques: amb aquest programa carregat d’activitats aterra a Barcelona el I Congrés Internacional d’Espectadors de Teatre. Del 24 al 26 d’octubre, el Teatre Romea serà escenari d’aquesta cita, nascuda, expressament pels espectadors de teatre. És una oportunitat perquè els amants d’aquest art recuperin el seu protagonisme i s’omplin d’aquesta energia col·lectiva que es produeix quan públic i actors connecten, uns des de les butaques, i els altres des de l’escenari.
La cita comptarà amb moltes activitats de format divers i dividides en tres línies de treball: la diversitat, ja que tot projecte artístic ha d’incorporar aquest i més valors socials; la participació, en els diferents rols que poden donar-se a qualsevol projecte d’arts escèniques; i la transversalitat, és a dir, l’eliminació dels límits en els rols, els sectors i les disciplines.
Podreu intercanviar idees, pensaments i experiències amb més de 50 espectadors convidats de 25 països, de tots els continents: espectadors on trobareu actors, dramaturgs, promotors culturals, crítics, ballarins, professors i molts perfils més.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà