Inauguració vermut de La caníbal

Què fer Gratis

Time Out diu

Obre un nou espai a Barcelona que segur que es convertirà ben aviat en parada obligada per a tots els amants de les lletres i la cultura. Acosteu-vos al seu vermut inaugural aquest diumenge de 12 a 16 h.

En paraules dels seus propietaris: "La caníbal és una llibreria; una cooperativa de treball associat sense ànim de lucre fundada per Jesús Arpal Moya, Amanda Cuesta Hernández i Julia Montilla Campillo que vol contribuïr a la transformació radical —un horitzó anticapitalista, (trans)feminista i descolonitzat. Els llibres són per a nosaltres eines de transformació de la realitat, motiu per trobar-nos i intercanviar coneixements sobre el que ens importa: les formes de governança, els cossos, els afectes...".

"A La caníbal hi trobareu propostes per llegir i debatre sobre allò que ens afecta –continuen–: la precarietat, l'austericidi o la sobirania alimentària. Us convidem a descobrir els nostres fons i a proposar-nos uns altres, i posem a la vostra disposició el nostre espai com a lloc de trobada i articulació de projectes. Volem contaminar i ser contaminades, ser un recurs per a les necessitats d'associació, activisme, autoaprenentatge, art i cultura crítiques i més. Vine a conèixer-nos."

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers