Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Jocs Olímpics 1992 de Barcelona i la Mobilitat

  • Què fer
CASA SEAT
Foto: CASA SEAT
Publicitat

Time Out diu

Dimarts 5 de juliol a les 18.30 h uniu-vos a una xerrada sobre les infraestructures de transport creades per als Jocs Olímpics i com van canviar Barcelona

Què faríem sense les escales mecàniques de Montjuïc quan pugem a l'Estat Olímpic? O com es veuria la ciutat des del cel i des del carrer sense les rondes?
Aquestes qüestions són les que us podreu preguntar i respondre el proper dimarts 5 de juliol a les 18.30 h a CASA SEAT. Continuant amb el seu homenatge a la transformació de Barcelona arran dels Jocs Olímpics del 92, CASA SEAT ens proposa una xerrada amb Estanislau Roca, catedràtic emèrit de la UPC, el Dr. Mateu Turró Calvet, Doctor Enginyer de Camins, MSc per la University of Michigan i Catedràtic de Transport de l'ETSECCP, i la moderadora Cristina Salvador, Founder a Both, People & Comms, per parlar de la mobilitat de la ciutat que ha arribat als nostres dies com a gran part del canvi que va patir Barcelona l'any olímpic. S'analitzaran infraestructures i innovacions passades i el seu impacte al present. Apunteu-vos a aquest repàs per la història més recent de la mobilitat de la ciutat i reserveu les vostres places.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà