Jornada de Portes Obertes al Liceu

Què fer Gratis

Time Out diu

Arriba una nova edició de la tradicional Jornada de Portes Obertes al Gran Teatre del Liceu. Des de les 10 del matí fins les 6 de la tarda es podran visitar els espais més emblemàtics del teatre com la Sala de concerts, el Saló dels Miralls, el Foyer i el Cercle del Liceu, una joia del modernisme català que alberga una de les millores col·leccions privades de pintures, amb autors com Casas, Rusiñol, Miralles i Urgell.

Durant tot el dia, al Saló dels Miralls, s’oferiran actuacions musicals a càrrec de joves intèrprets del Conservatori Superior de Música del Liceu. Seran àries i fragments d’òperes conegudes. Al Foyer també es projectaran fragments d'òperes enregistrades al Liceu. I pels més menuts, es faran activitats infantils relacionades amb el món de la música i l’òpera. L’accés al Teatre i a tots aquests espectacles serà de franc.

Un cop acabada la Jornada de Portes Obertes, al Foyer es farà una sessió de cinema amb la projecció (20.15 h) de L’Or del Rin de Wagner i una conferència (19 h) prèvia a càrrec de Sebastià Roig, titulada 'Tolkien i Wagner. El senyor dels anells', que farà un paral·lelisme entre ambdues obres. Aquesta serà l’única activitat de pagament.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers