Jornada especial Keith Haring al MACBA

Què fer Gratis

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

El 27 de febrer fa vint-i-cinc anys que l’artista nord-americà Keith Haring va pintar en 5 hores el mural 'Todos juntos podemos parar el sida' a la plaça Salvador Seguí de Barcelona. El mural va resisitir fins el 1992, quan va desaparèixer amb la reforma urbanística del barri.

Amb motiu d'aquesta celebració, el MACBA i el Raval Cultural han preparat aquesta jornada especial que comença a les 11.00 h amb la presentació de la reproducció del mural que l'equip de restauració del Museu ha portat a terme pinzellada a pinzellada durant cinc dies. El nou mural estarà ubicat al costat del MACBA, al mur que uneix el carrer Ferlandina amb la plaça Joan coromines.

A les 19.00 h es projectarà a l'auditori del MACBA un vídeo documental que mostra l'artista en el procés de creació de l’obra. La presentació anirà a càrrec de César de Melero, propietari del vídeo i una de les persones que va ser testimoni del treball de Keith Haring a Barcelona l'any 1989.

Fins al dia 2 de març es podrà veure al vestíbul del Museu una sèrie de fotografies documentals que mostren Keith Haring pintant el mural el 1989.

Detalls

També t'agradarà