• Què fer

Jornada especial Keith Haring al MACBA

Publicitat

Time Out diu

El 27 de febrer fa vint-i-cinc anys que l’artista nord-americà Keith Haring va pintar en 5 hores el mural 'Todos juntos podemos parar el sida' a la plaça Salvador Seguí de Barcelona. El mural va resisitir fins el 1992, quan va desaparèixer amb la reforma urbanística del barri.

Amb motiu d'aquesta celebració, el MACBA i el Raval Cultural han preparat aquesta jornada especial que comença a les 11.00 h amb la presentació de la reproducció del mural que l'equip de restauració del Museu ha portat a terme pinzellada a pinzellada durant cinc dies. El nou mural estarà ubicat al costat del MACBA, al mur que uneix el carrer Ferlandina amb la plaça Joan coromines.

A les 19.00 h es projectarà a l'auditori del MACBA un vídeo documental que mostra l'artista en el procés de creació de l’obra. La presentació anirà a càrrec de César de Melero, propietari del vídeo i una de les persones que va ser testimoni del treball de Keith Haring a Barcelona l'any 1989.

Fins al dia 2 de març es podrà veure al vestíbul del Museu una sèrie de fotografies documentals que mostren Keith Haring pintant el mural el 1989.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà