Jornades Europees del Patrimoni a Barcelona

Què fer Gratis
Capvespres a Santa Maria del Mar

Time Out diu

Palaus, castells, monestirs, tallers de museus, jaciments, jardins històrics i altres espais patrimonials (fins a 400) obriran les portes arreu del territori entre el 12 i el 14 d'octubre per commemorar les Jornades Europees del Patrimoni. Es tracta que la ciutadania conegui i entengui el valor del patrimoni i els béns que en formen part, a través de visites guiades, accions dinamitzades, presentacions, etc.

A Barcelona, entre d'altres, podreu visitar la Casa de l'Aigua a Trinitat (dg., 11 h) i el Museu d'Arqueologia de Catalunya, a Montjuïc. També s'obriran el laboratori de conservació i restauració d'aquest museu (dj., amb reserva prèvia) i els laboratoris de conservació i restauració del MACBA (dj., amb reserva prèvia) i el Museu Marítim (dj., amb reserva prèvia).

Una altra de les propostes llamineres és l'ascensió a les terrasses de Santa Maria del Mar (ds., amb reserva prèvia) i la visita al campanar de Santa Maria del Pi (dg., amb reserva prèvia), amb vistes 360º a la Barcelona antiga. El Palau Güell obre portes per commemorar les jornades amb dues visites especials per descobrir els racons més amagats i l'arquitectura de l'espai ideat per Gaudí, i també s'hi sumen el Recinte Modernista de l'Hospital de Sant Pau, el Palau Moja, que rara vegada s'obre al públic, i l'antiga Farinera de Sant Jaume

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment http://patrimoni.gencat.cat/ca/jep2018
També t'agradarà