Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Jornades Gatzara

  • Què fer
  1. Jornades Gatzara
    Foto: Jornades Gatzara
  2. Jornades Gatzara
    Foto: Jornades Gatzara
  3. Jornades Gatzara
    Foto: Jornades Gatzara
Publicitat

Time Out diu

La segona edició comptarà amb tallers de gastronomia, espiritualitat i música per promoure la riquesa intercultural arabocatalana

La fundació Bayt al-Thaqafa organitza la segona edició de les Jornades Gatzara a Barcelona que començaran el 17 de maig fins al 21 de maig. La fundació es dedica a l'acollida i acompanyament de persones migrades d'origen arabomusulmà, amb l'objectiu de facilitar la seva integració social, cultural i política.

Durant cinc dies es faran activitats culturals enfocades en la promoció de la diversitat i la riquesa intercultural arabocatalana en diversos espais de la ciutat. Hi haurà activitats d'història, gastronomia, cinema, espiritualitat, música, llengua i fotografia, on participaran persones referents del sector i en xarxa amb més de 20 entitats de Barcelona.

L'acte inaugural serà el dia 17 de maig a les 19 h a l'Institut Europeu de la Mediterrània de la mà de l'investigador Moussa Bourekba, que presentarà el seu marc teòric 'Islamofòbia a Catalunya, un repte per la convivència'.

El 18 de maig hi haurà una sessió d'espiritualitat dinamitzada per l'Associació Adalil a l'Església de Sant Pau del Camp a les 19 h, on també podreu escoltar el grup de cant sama'a, Al-Wasl.

El dia 19 es farà un cinefòrum amb la pel·lícula 'Mothers' als Cinemes Girona a les 20 h i l'endemà hi haurà un taller de rap a les 18 h a l'Espai Mallorca, de la mà d'Elane, tallerista de l'escola popular Versembrant, i Yacine Belahcene, músic i productor musical.

Per posar punt final a les jornades, el 21 de maig a les 12 h se celebrarà un taller de gastronomia dinamitzat pels joves de l'Escola Restaurant El Repartidor - Llindar Tragaluz i, a les 17 h es farà una ruta àrab pels carrers de Barcelona.

Consulta a la web de les II Jornades Gatzares per la inscripció prèvia i per veure quines activitats tenen preu d'entrada.

Escrit per
Ainhoa Echeverría

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
jornadesgatzara.org/ca
Adreça
Preu
6-15 €
Publicitat
També t'agradarà