‘Khaled: camí de refugi’

Què fer, Centres culturals Gratis
Khaled: camí de refugi
Foto: Kultur Boutique

Time Out diu

‘Khaled: camí de refugi’ dona veu a les persones migrants a partir de l’experiència concreta d’un noi sirià abocat a l’exili

Es tracta d’una obra coral construïda col.lectivament per músics migrants de procedències ben diverses sota la direcció artística de Martí Sancliment. Tots han compartit una experiència única com a integrants de l’orquestra Orpheus XXI de Jordi Savall.  La instal·lació es presentarà el dimecres 17 i dijous 18 de març al Centre Cultural Albareda, serà en diversos passis de 60 minuts cada dia. La visita és gratuïta amb inscripció prèvia que cal reservar.

Les històries fragmentàries dels protagonistes s’han convertit en un relat coherent i ple de força que dona altaveu a l’experiència del protagonista, en Khaled, un jove sirià que porta la guerra dins seu i gestiona la seva intempèrie emocional a través de l’art, el llenguatge comú i universal que ens fa connectar amb el seu sofriment i la seva resiliència, les aspiracions i frustracions.

Khaled: camí de refugi és una aposta artística innovadora que parla de la dialèctica entre el refugi i la liquiditat dels límits mentals, geogràfics i físics en un món essencialment migrant on Occident ha d’exercir el rol de terra d’acollida. En aquesta proposta pluridisciplinar, la cerca del refugi es converteix en una experiència compartida i cohesionadora que ha donat reconfort als artistes migrants i, alhora, se’ns presenta en tota la seva crueltat i potència poètica.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers